Wie zijn wij

Onverwacht kreeg ik de kans om restaurant “It Pottebakkershus” in Workum weer nieuw leven in te blazen, nadat het 3 jaar gesloten is geweest. Samen met Maaike, mijn echtgenote, heb ik deze uitdaging met beide handen aangepakt.

Met mijn ruim 30 jarige ervaring in de horeca heb ik bijna alles wel meegemaakt en heb ik ervaren dat passie en plezier voor mij het belangrijkste zijn in mijn werk. Passie voor kwalitatief goed eten en drinken, plezier in het contact met de gasten om hen een mooie beleving te geven.

We hebben gekozen voor het werken met ingrediënten uit de regio, omdat we onze gasten willen laten genieten van al het goede dat Friesland te bieden heeft. Dit doen we met een team van medewerkers, die allen hun eigen bijdrage leveren.

Neemt u vooral de tijd om te genieten, wij nemen ook de tijd voor u.

Sjirger en Maaike Holthuis Team van medewerkers